Logo vk website
Zeilen
op de Reeuwijkse Plassen
Buitenspelen
Maak nieuwe vrienden!
Opwarmen bij het kampvuur

 

Elke zaterdagmiddag van 12:30 tot 16:30

Verkenners

Voor jongens en meisjes van 10 t/m 14 jaar

Wie zijn de Verkenners?

De Verkenners zijn jongens en meisjes van 11 t/m 14 jaar. Ze komen elke week samen om te zeilen, gave spellen te spelen en om een boel lol te maken. Hou jij van uitdaging, samenwerken, vind je buiten spelen en knutselen leuk? Dan zijn de Verkenners echt iets voor jou!

Wat doen de Verkenners?

Samen spelen in teamverband, kamperen, leren zeilen, vrienden maken, kampvuur, zwemmen, avonturen beleven op het water en in het bos. We doen het allemaal!

Waar vind je de Verkenners?

De Verkenners vind je vaak op de Reeuwijkse Plassen, op ons terrein of in het Goudse Hout. In de zomervakantie gaan ze op kamp. Dan gaan we naar een mooi kampterrein ergens in Nederland waar we met z'n allen kamperen.

In het kort

Hou je van spelen, rennen, zeilen, stoeien, vuurtje stoken, kamperen en meer van dat soort gekkigheid? Kom dan bij de Verkenners van Scouting Willibrordusgroep! Hoe ziet een opkomst eruit?

We starten met een gezamenlijke opening waarin we de opkomst doornemen en natuurlijk ook ruimte is voor leuke verhalen. Vervolgens kunnen we vol enthousiasme aan het programma beginnen!
Impressie

Komen kijken

Op dit moment is er geen wachtlijst bij de Verkenners!

Wanneer je je aanmeldt, kan je direct komen kijken bij de Verkenners voor een gratis kennismakingsperiode van 3 opkomsten!


Meld je aan om te komen kijken

Neem contact op

Heb je een vraag over de Verkenners of kun je keer niet naar de opkomst komen?

Contact opnemen met de Verkennersleiding kan via het volgende email adres verkennersleiding@willibrordusgroep.nl of via onze WhatsApp.Na de Verkenners

Na de Verkenners ga je naar de Wilde Vaert (14 t/m 17 jaar). Zij hebben ook zaterdagmiddag opkomst. Tijdens deze opkomsten gaan we zeilen, chillen, lol maken en zijn we zelfstandiger.


Lees verder:
Ga naar de Wilde Vaert