Logo welpen website
Lekker buitenspelen
in de natuur
Speel toffe spellen!
Maak nieuwe vrienden!
Broodjes bakken
 

Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00

Welpen

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar

Wie zijn de Welpen?

De Welpen zijn jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar. Elke week beleven ze nieuwe avonturen en spelen ze toffe spellen. Maak jij graag vriendjes, ben je niet vies van modder, vind je buiten spelen en knutselen leuk? Dan zijn de Welpen echt iets voor jou!

Wat doen de Welpen?

Samen spelen in teamverband, avonturen beleven in het bos, je creativiteit loslaten op een knutselwerk, Met een quiz je kennis testen over zeilen of het milieu, buitenspelen en allerlei toffe spellen. We doen het allemaal!

Waar vind je de Welpen?

De Welpen vind je vaak op ons eigen terrein, in het Goudse Hout en soms op de Reeuwijkse plassen. In de zomervakantie gaan ze op kamp. Dan slapen we met alle Welpen in een clubhuis ergens in Nederland.

In het kort

Hou je van spelen, rennen, stoeien, vuurtje stoken, hutten bouwen en meer van dat soort gekkigheid? Kom dan bij de Welpen van Scouting Willibrordusgroep! Hoe ziet een opkomst eruit?

We starten met een gezamenlijke opening waarin we de opkomst doornemen en natuurlijk ook ruimte is voor leuke verhalen. Vervolgens kunnen we vol enthousiasme aan het programma beginnen!
Impressie

Komen kijken

Op dit moment is er geen wachtlijst bij de Welpen!

Wanneer je je aanmeldt, kan je direct komen kijken bij de welpen voor een gratis kennismakingsperiode van 3 opkomsten!


Meld je aan om te komen kijken

Neem contact op

Heb je een vraag over de Welpen of kun je keer niet naar de opkomst komen?

Contact opnemen met de welpenleiding kan via het volgende email adres welpenleiding@willibrordusgroep.nl of via onze WhatsApp.Na de Welpen

Na de Welpen ga je Naar de Verkenners (11 t/m 14 jaar). Zij hebben elke zaterdagmiddag opkomst. Tijdens deze opkomsten gaan we zeilen, hebben we zeilinstructie, spelen we toffe spellen, maken we vuur en maak je super veel avonturen mee


Lees verder:
Ga naar de verkenners