Logo wv website
Zeilen
Gezelligheid
Zeilwedstrijden winnen
Samenwerken

 

Elke zaterdagmiddag van 13:30 tot 17:30

Wilde Vaert

Voor dames en heren van 15 t/m 17 jaar

Wie zijn de Wilde Vaert?

De Wilde Vaert zijn dames en heren van 15 t/m 17 jaar. Elke week komen ze gezellig samen. Ze mogen zelf het programma indelen. Ze houden zich vooral bezig met zeilen, chillen, zwemmen, lachen en af en toe onderhoud aan de vletten. Is dit wat voor jou? Kom dan een keertje kijken!

Wat doet de Wilde Vaert?

Als WV'er heb je veel vrijheid, maar er gebeuren ook zat toffe activiteiten zoals, (wedstrijd)zeilen, zwemmen, chillen, meerdere kampen per jaar, onderhoud aan de vletten, kampvuur maken en varen met motorboten.

Waar vind je de Wilde Vaert?

De Wilde Vaert vind je vaak op de Reeuwijkse plassen, op ons terrein of in het Goudse Hout. In de zomervakantie gaan ze op kamp. Dan gaan we naar een mooi kampterrein ergens in Nederland waar we met z'n allen kamperen.

In het kort

Hou je van gezelligheid, zeilen, kampvuur, chillen, kamperen? Kom dan bij de Wilde Vaert van Scouting Willibrordusgroep! Hoe ziet een opkomst eruit?

We komen wekelijks op zaterdagmiddag samen op 't Landje (ons clubhuis). We bedenken dan samen wat we die dag gaan doen. In de zomer gaan we bijvoorbeeld lekker zeilen en zwemmen op de Reeuwijkse Plassen. In de winter komen we samen voor gezelligheid, spellen en onderhouden we de boten.
Impressie

Komen kijken

Op dit moment is er geen wachtlijst bij de Wilde Vaert!

Wanneer je je aanmeldt, kan je direct komen kijken bij de Wilde Vaert voor een gratis kennismakingsperiode van 3 opkomsten!

Meld je aan om te komen kijken

Neem contact op

Heb je een vraag over de Wilde Vaert of kun je keer niet naar de opkomst komen?

Contact opnemen met de Wilde Vaert leiding kan via het volgende email adres wildevaertleiding@willibrordusgroep.nl of via onze WhatsApp.Na de Wilde Vaert

Na de Wilde Vaert ga je naar de Loodschen (18 t/m 22 jaar) en kan je ervoor kiezen om leiding te worden. De Loodschen varen met trots in de 802. Zij bepalen zelf hun opkomsten en komen vooral samen voor de gezelligheid.